Cellenbeton blokken Gasbeton

Cellen Beton blokken

Hoeveel kost het om een huis te bouwen met cellenbetonblokken?

Laat je beton blokken bezorgen

Wij zijn bereikbaar van ma t/m za van 8:00 – 18:00 uur

Wij zijn bereikbaar van ma t/m za van 8:00 – 18:00 uur

Inhoudsopgave

Hoeveel kost het om een huis te bouwen met cellenbetonblokken?

Het bouwen van een huis is een grote investering en het is belangrijk om alle aspecten van het bouwproces zorgvuldig te overwegen voordat je een definitieve beslissing neemt. Een van de cruciale beslissingen bij het bouwen van een huis is de keuze van het bouwmateriaal. Cellenbetonblokken zijn de afgelopen jaren een steeds populairdere keuze geworden vanwege de vele voordelen die ze bieden, zoals goede isolatie, duurzaamheid en geluidsisolatie.

Maar wat zijn de kosten verbonden aan het bouwen van een huis met cellenbetonblokken? Laten we eens dieper ingaan op dit onderwerp en de verschillende aspecten bekijken waarmee rekening moet worden gehouden.

1. Bouwkosten: De kosten van het bouwen van een huis met cellenbetonblokken kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het huis, het ontwerp, de afwerking en de locatie. Over het algemeen zijn cellenbetonblokken iets duurder dan traditionele bouwmaterialen zoals baksteen en betonblokken. Ze vereisen echter minder arbeid en geen extra isolatie, wat kan helpen de bouwkosten te compenseren. Gemiddeld kun je verwachten dat een huis met cellenbetonblokken ongeveer 10% duurder is dan een vergelijkbaar huis gebouwd met traditionele materialen.

2. Isolatie: Een van de grote voordelen van cellenbetonblokken is de uitstekende isolatie. Ze hebben van nature thermische eigenschappen, wat betekent dat het huis koeler is in de zomer en warmer in de winter, waardoor je energiekosten kunt besparen. Aangezien extra isolatiematerialen niet nodig zijn, kun je hier kosten besparen tijdens de bouw.

3. Duurzaamheid: Cellenbetonblokken zijn duurzamer dan traditionele bouwmaterialen. Ze zijn bestand tegen schimmel, rot en termieten, waardoor de kosten voor onderhoud en reparatie op de lange termijn worden verminderd. Omdat ze een levensduur hebben van 100 jaar of meer, is de initiële investering de moeite waard.

4. Geluidsisolatie: Als je in een drukke omgeving of dicht bij een lawaaierige weg woont, is geluidsisolatie een belangrijke factor om te overwegen. Cellenbeton heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, wat betekent dat je in een rustig en vredig huis kunt wonen. Dit minimaliseert de impact van omgevingsgeluiden en verhoogt het comfortniveau.

5. Brandveiligheid: Een ander geweldig voordeel van cellenbetonblokken is de hoge brandveiligheid. Ze zijn bestand tegen vlammen en hebben een brandvertragende werking, waardoor je huis veiliger wordt. Hoewel dit misschien geen directe kostenbesparing is, kan het je gemoedsrust geven, vooral als je in een gebied woont waar bosbranden veel voorkomen.

Kortom, het bouwen van een huis met cellenbetonblokken kan iets duurder zijn dan traditionele bouwmaterialen, maar de voordelen op lange termijn zoals energiebesparing, duurzaamheid, geluidsisolatie en brandveiligheid compenseren deze hogere kosten. Bovendien, gezien de hoge kwaliteit en levensduur van cellenbetonblokken, is het een investering die zichzelf na verloop van tijd zal terugbetalen.

De kostprijs van het bouwen van een huis met cellenbetonblokken zal variëren afhankelijk van je individuele situatie, ontwerp en locatie. Het is altijd raadzaam om contact op te nemen met een aannemer of architect om een schatting te krijgen van de exacte kosten voor jouw specifieke project.

Al met al kan het bouwen van een huis met cellenbetonblokken een slimme keuze zijn vanwege de voord

Levering binnen 2 dagen

Gemakkelijk bouwen met Betonblokken

Werkzaam in 28+ regio's

Eigen transportservice

"Ontdek de prijs van een cellenbetonblokken huisbouw!"

Het bouwen van een huis met cellenbetonblokken kan een kostenefficiënte optie zijn. Cellenbetonblokken zijn licht, duurzaam en hebben uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor ze steeds populairder worden in de bouwsector. De totale kosten van een huis hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte en indeling van het huis, de locatie, arbeidskosten en het gewenste afwerkingsniveau. Over het algemeen zijn de kosten van het bouwen van een huis met cellenbetonblokken vergelijkbaar met die van traditionele bouwmethoden, maar mogelijk kunnen er besparingen worden gerealiseerd op het gebied van isolatiekosten. Een ruwe schatting voor het bouwen van een eengezinswoning met cellenbetonblokken varieert van ongeveer €1.200 tot €1.500 per vierkante meter. Dit omvat echter niet de kosten van de grond, bouwvergunningen, architectenkosten en andere extra’s zoals keuken- en badkamerinrichting. Het is belangrijk om op te merken dat deze cijfers slechts een indicatie zijn en dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van individuele keuzes en omstandigheden. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen en offertes aan te vragen voordat u begint met de bouw van een huis met cellenbetonblokken.

De kosten van het bouwen van een huis met cellenbetonblokken

Het bouwen van een huis met cellenbetonblokken kan een kostenefficiënte optie zijn in vergelijking met traditionele bouwmethoden. Cellenbetonblokken, ook wel bekend als gasbeton of Ytong, zijn lichtgewicht betonblokken die bestaan uit deeltjes cement en kleine luchtbelletjes. Dit maakt ze gemakkelijk te hanteren en te bewerken, wat resulteert in een snellere bouwtijd en minder arbeidskosten. De prijs om een huis te bouwen met cellenbetonblokken kan variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project, evenals de regionale bouwkosten. Over het algemeen liggen de kosten voor het bouwen van een huis met cellenbetonblokken echter lager dan bij traditionele bouwmethoden. Een belangrijk voordeel van cellenbetonblokken is dat ze een uitstekende isolatiewaarde hebben. Dit betekent dat de energiekosten van het huis lager kunnen zijn, aangezien de warmte beter wordt vastgehouden. Dit kan op de lange termijn kostenbesparingen opleveren. Daarnaast zijn cellenbetonblokken duurzaam en milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke materialen en een lange levensduur hebben. Dit kan ook een financieel voordeel opleveren, omdat de onderhouds- en reparatiekosten van het huis mogelijk lager zijn. Kortom, het bouwen van een huis met cellenbetonblokken kan kostenefficiënt zijn en mogelijk financiële voordelen opleveren op zowel korte als lange termijn.

Reviews

P. Nouwen
P. Nouwen
Lees verder
Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de betonblokken die ik bij dit bedrijf heb gekocht. Ze waren stevig en goed afgewerkt, perfect voor mijn bouwproject. De levering was snel en de service was uitstekend. Ik zal zeker weer bij dit bedrijf bestellen.
Richard
Richard
Lees verder
De cellenbetonblokken van dit bedrijf hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ze waren gemakkelijk te verwerken en zorgden voor een uitstekende isolatie in mijn bouwproject. Het personeel was behulpzaam en gaf me goed advies over welke producten het beste bij mijn behoeften pasten.
Willemien Wertz
Willemien Wertz
Lees verder
Topkwaliteit betonblokken! Ik heb meerdere malen bij dit bedrijf besteld en ben nooit teleurgesteld. De betonblokken zijn duurzaam en hebben een consistente kwaliteit. De prijzen zijn redelijk en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.
Han Walraven
Han Walraven
Lees verder
Ik had dringend betonblokken nodig voor mijn bouwproject en dit bedrijf heeft me gered. De levering was snel en de betonblokken waren in uitstekende staat. Ze waren gemakkelijk te stapelen en te gebruiken. Ik zal zeker weer bij dit bedrijf bestellen als ik meer nodig heb.
P. Nouwen
P. Nouwen
Lees verder
De cellenbetonblokken van dit bedrijf hebben mijn renovatieproject echt naar een hoger niveau getild. Ze waren eenvoudig te verwerken en hebben gezorgd voor een geweldige thermische isolatie. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
Roosje Cornelis
Roosje Cornelis
Lees verder
Ik heb onlangs betonblokken gekocht bij dit bedrijf en ik ben onder de indruk van de kwaliteit en service. De betonblokken waren goed verpakt en onbeschadigd bij aankomst. De medewerkers waren deskundig en beantwoordden al mijn vragen. Een geweldige ervaring overall.
Piet Amersfoort
Piet Amersfoort
Lees verder
Als aannemer vertrouw ik op betrouwbare leveranciers voor mijn bouwmaterialen. Dit bedrijf heeft zich keer op keer bewezen als een betrouwbare bron voor hoogwaardige betonproducten. De betonblokken zijn consistent van kwaliteit en de leveringen zijn altijd op tijd.
Lia Bakx
Lia Bakx
Lees verder
Deze betonblokken hebben echt geholpen bij het realiseren van mijn tuinmuur. Ze waren gemakkelijk te hanteren en pasten naadloos in elkaar. De structuur voelt stevig en duurzaam aan. Ik ben blij met mijn aankoop en zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die betonproducten nodig heeft.
Vorige
Volgende
rondeblokken cellenbetonblokken

Het is verstandig om te weten of het betaalbaar is.

Het bouwen van een huis met cellenbetonblokken is een populaire keuze vanwege de vele voordelen die dit materiaal biedt. Maar wat zijn de kosten van het bouwen van een huis met cellenbetonblokken? De kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het huis, het ontwerp, de locatie en het bouwbedrijf dat wordt ingehuurd. Over het algemeen kan de prijs per vierkante meter variëren tussen de € 100 en € 200. Cellenbetonblokken zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere bouwmaterialen, omdat ze licht en eenvoudig te produceren zijn. Bovendien bieden ze goede isolatie-eigenschappen, waardoor de kosten voor verwarming en koeling van het huis verminderen. Het is belangrijk om rekening te houden met bijkomende kosten, zoals arbeidskosten, vergunningen, nutsvoorzieningen en afwerking. Daarnaast kan het inhuren van een architect om het huis te ontwerpen en een aannemer om het te bouwen, extra kosten met zich meebrengen. Het is verstandig om offertes van verschillende bouwbedrijven te vergelijken om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Het is ook raadzaam om een buffer in te bouwen voor onvoorziene omstandigheden. Concluderend is het bouwen van een huis met cellenbetonblokken een betaalbare optie met talloze voordelen. Met de juiste planning en budgettering kan een droomhuis worden gerealiseerd zonder de bank te breken.